Om oss

Vår verksamhet

SMW Teknik AB är ett verkstads och teknikföretag med inriktning på plåt/rör och svets, men tar även till sig helhetslösningar för vad som krävs för att ta fram en komplett maskin.

Vi har under åren levererat ett flertal kompletta automationsmaskiner, till bland annat ett stort svenskt, företag,

världsledande inom lagerindustrin. Där vi stått för konstruktion, tillverkning, driftsättning och CE-märkning inkl. dokumentation.

Vi arbetar även i nära samarbete med kunden, med reparation eller ombyggnader i kundens fabriker och produktionslinjer. Vi hanterar allt från mejerirör, renovering av pumpar, till tillverkning av plattformar. Vi åtar oss även skärande arbeten (maskinering).

Vi har även en del förstudieuppdrag där det handlar om att ta fram en lösning eller rita upp en konstruktion för tillverkning och montage hos kunden. Vi arbetar framgångsrikt med Solidworks 3d modulering.

SMW Teknik innehar svetslicenser och svetsprocedurer för bla TIG-svetsning. Vi innehar SSG-kort, fallskyddsutbildning, mobil arbetsplattform, truckutbildning, heta arbeten, IWS (International Weding specialist). Och är ISO 9001 certifierade.

Våra lokaler är belägna i Surte industriområde utefter riksväg 45, med en lokalyta på ca 420 kv. Vi har 2st traverser med lyftkapacitet på 2 ton styck och en komplett maskinpark.

SMW Teknik AB har mer än 30 års erfarenhet med att jobba med företag inom livsmedelsbranschen och verkstadsindustrin.